Vietimme tyttären synttäreitä lauantaina. Tyär toivon passionjuustokakkua, mutta en löytänyt mistään kaupasta JAM IT! passionhilloa, joten täytyi muuttaa suunnitelmia. Päädyimme mangoon.

Tein kakun jotakuinkin passionkakun ohjeella, sokeria lisäsin, sillä käytin Piltti tms. mangososetta. Samoin lisäsin limemehun määrää; käytin yhden limen kaikki mehut. Liivatteita olisi ohjeen mukaan pitänyt laittaa 10 kpl kaksinkertaiseen annokseen, mutta käytin 8 ja hyvä koostumus tuli. Päälle laitoin kaksi purkkia mangososetta, johon lisäsin yhden liivatteen (jossain oli käytetty kaksi, mutta yksi riitti hyvin; en tykkää liian liivatteisesta koostumuksesta).

Lisäksi tein kirpeän punaviinimarjakastikkeen, koska kakun maku oli niin lempeä.

Jotakuinkin näin tein:

150 g Digestive-keksejä murskattuna

75 g voita sulatettuna

Näistä pohja.

8 liivatetta

8 dl kuohukermaa

400 g tuorejuustoa

2 purkkia mangososetta (Piltti tms)

sokeria maun mukaan

Yhden limen mehut

4 tl vaniljasokeria

Kerma vatkataan erikseen ja lisätään lopuksi muihin aineisiin, joihin myös liivatteet on lisätty.

Tytär koristeli kakun kauniiksi!

IMG_20170805_143304_01.jpgIMG_20170805_143222_01.jpgIMG_20170805_143206_01.jpgIMG_20170805_123443.jpg