Vietimme tyttären synttäreitä lauantaina. Tyär toivon passionjuustokakkua, mutta en löytänyt mistään kaupasta JAM IT! passionhilloa, joten täytyi muuttaa suunnitelmia. Päädyimme mangoon.
Tein kakun jotakuinkin passionkakun ohjeella, sokeria lisäsin, sillä käytin Piltti tms. mangososetta. Samoin lisäsin limemehun määrää; käytin yhden limen kaikki mehut. Liivatteita olisi ohjeen mukaan pitänyt laittaa 10 kpl kaksinkertaiseen annokseen, mutta käytin 8 ja hyvä koostumus tuli. Päälle laitoin kaksi purkkia mangososetta, johon lisäsin yhden liivatteen (jossain oli käytetty kaksi, mutta yksi riitti hyvin; en tykkää liian liivatteisesta koostumuksesta).
Lisäksi tein kirpeän punaviinimarjakastikkeen, koska kakun maku oli niin lempeä.
Jotakuinkin näin tein:
150 g Digestive-keksejä murskattuna
75 g voita sulatettuna
Näistä pohja.
8 liivatetta
8 dl kuohukermaa
400 g tuorejuustoa
2 purkkia mangososetta (Piltti tms)
sokeria maun mukaan
Yhden limen mehut
4 tl vaniljasokeria
Kerma vatkataan erikseen ja lisätään lopuksi muihin aineisiin, joihin myös liivatteet on lisätty.
Tytär koristeli kakun kauniiksi!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.