Veljenpoikani oli meillä yökylässä ja teimme mursukakun. Päätin, että helpointa olisi tehdä mursun pää charlotte russe-tyyppisesti. Yritin päästä alkuvalmisteluissa mahdollisimman vähällä, mutta koska en ikinä osta valmiita kääretorttuja, en muistanut ostaa sitä nytkään. Teimme siis suklaakääretortun, jonka sisälle laitettiin rahkaa ja lime-curdia.

WP_20151114_003.jpg

Sisukseksi tehtiin massa rahkasta, itsetehdystä mansikkahillosta, kermasta ja liivatteista. Massa ei ehtinyt jähmettyä iltaan mennessä, joten kasasimme kakun nyt aamupäivällä. Päälliseksi tein suklaakakun päällisen, jota olen aiemminkin tehnyt. Tällä kertaa kolmasosa ohjeen määrästä, hieman taas säätäen, kun en lukenut ohjetta huolella...

WP_20151115_002.jpg

Koristelimme kakun lakumatosta leikatuilla soiroilla ja lakuista tehtiin sieraimet ja silmät. Kermasta pursotin syöksyhampaat.

IMG-20151115-WA0001.jpgIMG-20151115-WA0002.jpg

Kohta päästään maistamaan kakkua!