Tein työkavereilleni perjantain kunniaksi raparperipiirakkaa samalla ohjeella kuin aiemminkin. Kotiin tein pienemmän vastaavan. Tyttäreni mielestä on ihan epäreilua, että saan syödä näitä sekä kotona että töissä. Kotipiiras loppui jo heti alkuunsa, sen verran monta syöjää meitä on. Höysteenä sekä kotiin että töihin oli vanilja-kardemummakermavaahtoa. Nam!

IMG_0823-normal.jpgIMG_0828-normal.jpgIMG_0829-normal.jpgIMG_0830-normal.jpg

Ylppärijuhliini leivotuista saaristolaisleivistä jäi hieman hiivaa tähteeksi, joten tein löysän pullataikinan tapaisen ja laitoin siihen päälle raparpereja ja ruokosokeria. Sokeria olisi saanut olla enemmänkin; nyt piirakka maistuu hieman liian terveelliseltä :) Siksipä ripottelinkin  sokeria vielä lämpimän piiraan päälle. Eiköhän tämäkin mene kaupaksi.

IMG_0824-normal.jpg

Olen hävittänyt jonnekin kuvan valmiista piirakasta... Hyvää tämäkin oli.