Pidin eilen tiistaina vapaapäivän. Nousin jo kuudelta, mutta nukahdin uudelleen, kun päätin, etten menekään salille treenaamaan, vaan joogaan kotona. Aamiaisen jälkeen lähdin koirien kera lenkille lumiseen metsään. Melli varsinkin kirmaa kuin pieni eläin pitkin poikin pusikoita; se on niin hauskaa katseltavaa! Halla läheisriippuvaisena pysyttelee lähellä, etten vaan karkaa minnekään!

Päivä meni vauhdilla. Olin ajatellut meneväni keskustaan katsastamaan mahdollista uutta joogapaikkaa, sillä huhujen mukaan nykyinen salini lopettaa. Samalla treenaisin koirien kanssa bussimatkailua. Melli on ollut bussissa ja osaa käyttäytyä, mutta Halla - huoh! Noustiin päättärillä bussiin ja käännyin näyttääkseni automaatille bussikorttini. Kun käännyin takaisin, oli Halla kurottautunut bussikuskia kohti. Meinasiko se matkata kuskin sylissä???

Menimme bussin takaosaan. Joku nuori mies tuli myös päättärillä bussiin. Melli kurotti kaulaansa ja haukahti kerran voimallisesti, ikään kuin tunnussanaa kysyen. Loppu menikin ihan mukavasti, paitsi että Halla piti lähes lakkaamatta marakatin kaltaista ääntä. Päätin, että jään Munkkivuoressa pois ja kävelen toisen tien varrelle uutta bussia odottamaan. Olisi pitänyt lähteä aikaisemmin liikkeelle, mutta kun en ehtinyt! Ensi kerralla menen aamupäivällä, jolloin muita matkustajia voisi olla vähemmän liikkeellä.

Pilkoin tarvikkeet ruokaa varten valmiiksi ja lähdin tekemään mosaiikkipannunalusia. Ruuaksi päätin tehdä kasviskastiketta ja munanuudeleita: sipulia, valkosipulia, myskikurpitsaa, porkkanaa, paksoita. Mausteeksi suolaa, pippuria, kurkumaa ja rouheista maapähkinälevitettä. Nesteeksi kookosmaitoa.

Helmi2%20008.jpgHelmi2%20009.jpgHelmi2%20011.jpg

Helmi2%20014.jpg

Sain idean tehdä ystävänpäiväksi sopivat pannunaluset. Vielä molemmat on vaiheessa; toisesta puuttuu saumaus, toisesta myös tausta. Täytyy miettiä, millaisen taustan tuolle toiselle sydämelle teen...

Helmi2%20017.jpgHelmi2%20018.jpgHelmi2%20020.jpg

Sain myös tehtyä liskopöytää hieman eteenpäin; nyt lisko sai kolmannen jalan! Hitaasti kiiruhtaen tämäkin valmistuu...

Helmi2%20021.jpgHelmi2%20022.jpg