Nyt kun noita karviaishilloja on niin paljon, pitää niitä myös hyödyntää. Sunnuntain grillailun päätteeksi ei ollut jälkiruokaa, joten sen teko lankesi minulle. Päätin kokeilla jugurttipohjaista jotain, joka happamana sopisi mainiosti hillon makeuteen.

Vaahdotin 500 g maustamatonta jugurttia, 250 g mascarpone-juustoa ja 2 dl kuohukermaa. Maustoin sokerilla ja vaniljasokerilla ja lisäsin neljä liuotettua liivatetta mantelimaitoon sulatettuna (mantelimaitoa sattui olemaan sopivan vähän jäljellä, ei muuta syytä). Kaadoin seoksen hyydykevuokaan ja annoin jähmettyä jääkaapissa yön yli.

Tuli oikein ilmavaa ja maukkaan yksinkertaista moussea - tai miten tuota nyt kutsuisikaan -, jonka karviaishillo kruunasi. Teen toistekin!

Elo3%20027.jpgElo3%20028.jpgElo3%20029.jpg