Haluan hellitellä miestäni aika ajoin vähän spesiaalimmin arjen keskellä. Nyt synttärit antoivan hyvän syyn siihen. Kun kävin viime syksynä Wanhan sataman Käsityömessuilla ja jäin yhtä myöhemmällä pysäkillä pois kuin olisi pitänyt, näin Katajanokan vankilaan tehdyn hotellin ja sain ajatuksen viedä mieheni sinne!

Mulla on ilmeisesti fiksaatio vankiloista; vuosia sitten ajelimme taas mökille päin. Katselin maisemia ja näin kauniin rakennuksen, jonne toivoin mieheni vievän minut. Luulin sen nimittäin olevan Haikon kartano. Ihmettelin mieheni kummastelevaa katsetta, mutta en kauaa - hän kertoi rakennuksen olevan Keravan nuorisovankila!

Hotelli oli todella kaunis! Onneksi sinne oli jätetty myös historiaa; ryhmäselli 1800-luvulta ja eristysselli; hyvä kontrasti nykykäyttöön. Karua.

Helmikuu%20003-normal.jpgHelmikuu%20004-normal.jpgHelmikuu%20009-normal.jpgHelmikuu%20015-normal.jpgHelmikuu%20019-normal.jpg

 

Helmikuu%20025-normal.jpgHelmikuu%20020-normal.jpg

Illalla kävimme syömässä Bulevard Socialissa. Kyllä oli hyvää! Joskus menen sinne syömään kevyen ruuan ja vähintään kaksi jälkkäriä! Nyt söin jälkkäriksi mandariinipannacottaa ynnä muuta mandariinillista kinuskin kera. Aivan ihanaa!