Jossain aiemmassa kirjoituksessani kirjoitin unettoman yön tuotoksista, jotka päivällä sitten piirsin paperille. Kokeilin leikata palasia tuohon kukka-alustaan, mutta ei niistä niin pyöreitä tullut kuin suunnitelmaan olin piirtänyt.

Lokakuu4%20009-normal.jpg

Lokakuu1%20001-normal.jpg

Ajattelin siis tehdä punaisista ja oransseista paloista kukkia ja muun alueen täyttää sinisellä. Nuo molemmat punaiset on kyllä enemmänkin oransseja, toinen vaalea toinen tumma. Tuleeko alusesta pyöreä vai nelikulmainen - sitä en tuossa vaiheessa vielä tiennyt.

Työkaveri kävi Ikeassa ja toi minulle korkkisia pannunalusia. Käsittelin ne EriKeeperin ja veden seoksella (1:1) ja otan kokeeksi näille paloille. Aika lerppa tuo alusta on, mutta kokeilen kuinka käy. Ensin pitää leikata lisää palasia!

Lokakuu2%20004%20%284%29-normal.jpg

Lauantaina liimasin palaset alustaan. Sitten alkoi pähkäily saumauksen väristä. Vaikka oli helppo kuvitella valkoinen sauma, kun palojen reunatkin on valkoisia, pitäydyin alkuperäisessä suunnitelmassani käyttää sinivihreää akryylimaalia valkoisen saumalaastin kanssa. Onneksi, sillä tulos on parempi kuin ikinä olisin kuvitellutkaan! Olen tosi tyytyväinen!

Lokakuu2%20001-normal.jpgLokakuu2%20007-normal.jpgLokakuu2%20008-normal.jpgLokakuu2%20012-normal.jpg

Nyt annan alusen olla rauhassa ja liikuttamatta, että sauma kuivuu kunnolls ja osaltaan tukee taipuisaa korkkia. Aika näyttää, kestääkö alusta murtumatta.