Päivän upean tattisaaliin innoittamina mies teki taivaallista tattirisottoa. Minähän en siis ole mikään sienten ystävä; rakastan sienestämistä, mutta en tykkää sienten mausta. Olen opetellut sietämään sitä pienen ikääni. Ensimmäiseksi opin syömään mustatorvisienirisottoa. Nyt lisään listalle myös tattirisoton!

Lisäksi ihana mieheni teki työkaverilta saamistamme lehtikaaleista muhennoksen; 250 g lehtikaalia, sipuli, valkosipulia, 2 dl kermaa, suolaa ja pippuria sekä pari oksaa timjamia. Tämäkin oli taivaallista! Lehtikaali on mukavan tuntuista ja makuista. Kerran kokeilin sen kasvattamista, mutta kaniinit korjasivat sadon.

Täytyy viedä tatteja työkaverille kiitokseksi muhennostarpeista!

WP_20140830_13_58_57_Pro-normal.jpgWP_20140830_14_58_51_Pro-normal.jpg

Elo13%20048-normal.jpgElo13%20051-normal.jpgElo13%20052-normal.jpgElo13%20053-normal.jpgElo13%20058-normal.jpgElo13%20059-normal.jpgElo13%20057-normal.jpg