Meillä isänpäivä alkoi nibsiskonsseilla. Ne ovat niiiiiiin herkullisia! Tällä kertaa muunsin SakariSokerin ohjetta vähentämällä vehnäjauhojen määrän 7.5 dl:ksi ja lisäämällä 3 rkl nibsejä 2 rkl sijaan. Minulla on tapana syödä osa pelkästään voilla, sitten juustolla ja vihanneksilla ja lopuksi hillolla - tänään aprikoosihilloa.

Marras3%20006.jpg

Ruoaksi meillä oli raclettea. Sitä meillä on tapana syödä syksyllä ja talvella, joten nyt oli luonteva aika syödä vuoden ensimmäinen raclette! Lisukkeina perunoita, parsakaalia, suolakurkkua, balsamicosipuleita ja tomaatti-hunajamelonisalaattia.

Marras3%20007.jpgMarras3%20008.jpgMarras3%20009.jpgMarras3%20010.jpgMarras3%20012.jpgMarras3%20013.jpg

Illansuussa syötiin tyttären tekemä kookosleivos, vai miksi sitä nyt nimittäisikään. Ohje on ohjelmasta "Leila leipoo". Oli hyvää! Pieni palakin riittää, sillä kakkunen on melkoisen makea :) Meillä ei ollut kookospäällisen vaatimaa kermaa, joten käytimme - tai siis tytär käytti, minä olin assistentti! - rasvatonta maitoa. Toimi sekin hyvin; sitä laitettiin 0.5 dl.Pohjataikina oli todella hyvää; sitä voisi käyttää monessa muussakin leipomuksessa. Noilla sivuilla aion muuten vierailla toisenkin kerran...

Marras3%20015.jpgMarras3%20018.jpgMarras3%20014.jpgMarras3%20027.jpg

Onnea isille!

Marras3%20011.jpg