Minulta VAADITAAN joka joulu suklaatryffeleitä. Ihan jokaisena en ole niitä jaksanut tehdä vuodesta 1993 asti, mutta melkein. Nyt hemmottelin pikkujoululaisia näillä - jäi niitä kotiväellekin :) Tosin teen varmasti vielä uudenkin satsin. Itse asiassa käytin ensimmäiseen satsiin Lidlin tummaa suklaata, koska tryffeleistä piti saada laktoosittomia, mutta pelkästä tummasta suklaasta tulee liian kovaa, eikä tryffeleiden muotoilu onnistu - ei onnistunut nytkään. Tästä epäonnistuneesta satsista ajattelin tehdä kakun (jos sitä jää; mies hiippailee jääkaapille epäilyttävän usein), mutta siitä tuonnempana.

Jos tykkää näpräämisestä, suosittelen näitä ehdottomasti! Tällä perusohjeella tulee herkullisia ja helposti käsiteltäviä. Itse käytän makuaineena aina konjakkia, koska se antaa mielestäni aatelisen maun. Olen tuunannut sisämassaa, mutta ei kannata liikaa kikkailla, ettei kuorruttamisesta tule liian vaikeaa.

Toivottavasti saatte reseptistä selvää. Jos ette, antakaa palautetta, niin kirjoitan sen käsin!

Tällaisesta reseptivihkosesta ohjeen löysin:

Tammi_1%20011.jpgTammi_1%20012.jpgTammi_1%20030.jpg