Veljenpojat olivat meillä viikko sitten yökylässä. Sain vanhemmalle pojalle lapaset valmiiksi noin vartti sen jälkeen, kun he olivat lähteneet! Onneksi talvea riittää.

Tammi_1%20027.jpg

Poika toivoi myös kaulahuivia (ei ollut mukana ja tätiä kylmäsi paljaskaulainen poika koiralenkillä!). Muistin kerän, jollaista löysin Prismasta vain yhden. Hyvä, että ostin sen, koska nyt sille löytyi käyttöä! Väri miellytti poikaa, joten virkkasin hänelle tuubin puolipylväillä. Koska lankaa oli niin vähän, en saanut siitä kiepautettavaa mallia, mutta näinkin sen luulisi toimivan: ompelen reunat yhteen ja niin siitä tulee kaulaan sujautettava. Eihän nuo toisiinsa sovi, nuo lapaset ja liina, mutta ei niitä tarvitse yhtä aikaa käyttääkään.

Tammi_1%20032.jpgTammi_1%20033.jpg

Meillä oli mukavaa! Kävimme katsomassa leffan Big Hero 6, joka oli mainio! Siinä riitti aikuisellekin katsottavaa.

Olin ajatellut paistavani pinaattilettuja leffan jälkeen, mutta alkoi hirvittää, kun nuorempi kertoi tykkäävänsä koulun pinaattiletuista ja inhoavansa isänsä tekemiä (isä on keittiömestari... Taisivat olla gourmet-lettuja.). Minun lettuni olivat sen sijaan enemmän normilettuja, sillä poika ei edes ensin tajunnut syövänsä pinaattilettuja!

Tammi_1%20023.jpg

Olimme saaneet pojilta joululahjaksi pullon, johon oli pakattu kauniisti kerroksittain tarveaineet kekseihin. Piti lisätä vain voi ja muna. Ne oli hyvä tehdä nyt ja kaikki meni! Hyviä olivat. (Tuossa kuvassa ne näyttävät enemmänkin lihapullilta...)

Tammi_1%20022.jpgTammi_1%20024.jpgTammi_1%20025.jpg