Päätin kerrankin kokeilla sokerimassaa kakun päällisenä. Olen vanhanaikainen; minusta kermavaahto tai kinuski ovat parhaat kakun päälliset. Sokerimassoista saa hienoja kakkuja, mutta ne ei näytä herkullisilta, syötäviltä. Nyt kokeilin itse ja täytyy sanoa, että taitaa jäädä viimeiseksi. Enpä ole järin taitava tässä hommassa, mutta ei se haittaa, ei ole meidän perheen lempparia tuo massa.
Hopeatoffeetäytteen otin Kinuskikissan sivuilta. Hopeatoffeet karkkeina ovat ihan taivaallisia. Kakun ainoana täytteenä tämä ei minusta oikein toimi; ehkä punaiset viinimarjat olisivat antaneet sille sopivan kirpeyden. Nyt se oli liian makeaa ja sitä oli liikaa. Järin kaunista tuo kermassa sulatettava hopeatoffeeköntti ei ollut;
Lepakot on leikattu Kick-patukasta. Muotilla se olisi käynyt helpommin, mutta eihän semmoista nyt helposti löytynyt.
Taidan siis pitäytyä perinteisissä kakuissa!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.