Päätin kokeilla, miten Mifu taipuu piiraaseen. Pohjana kaupan valmis pyöreä pohja suolaiseen leivontaan. Niitä käytän varsinkin arki-iltoina, kun tarvitaan nopeasti ruokaa.

Paistoin Mifua voissa ja lisäsin mukaan kurkumaa ja sipulia. Kurkuma antoi kauniin värin. Lisäksi laitoin mukaan Lidlistä ostamaani öljyyn säilöttyä paprikasekoitusta ja mies pilkkoi uunissa paahtamansa myskikurpitsaa palasiksi. Lisäksi Auraa ja päälle juustoraastetta ja kermamunaseos.

Hyvää tuli. Mifu toi ihan mukavaa vaihtelua proteiininlähteeksi. Nyhtökauraa odotan edelleen... Mistään en ole sitä onnistunut saamaan. Härkistä olen kokeillut ja senkin hyväksi havainnut.

WP_20160923_003.jpgWP_20160923_002.jpgWP_20160923_005.jpgWP_20160923_008.jpgWP_20160923_004.jpgWP_20160923_007.jpgWP_20160923_009.jpgWP_20160923_010.jpg